Solárny panel MT Travel Line - MT-SM 110 FL

Solárny panel MT Travel Line - MT-SM 110 FL

Solárne moduly TRAVEL LINE – mobilné riešenie!

322/852
Na dotaz

Ďalšie varianty:

Popis

Solárne moduly Travel Line – mobilné riešenie!

Konečne je tu mobilné modulové riešenie špeciálne pre cestovné vozidlá v absolútne kvalitnom prevedení - vyrobené v Nemecku. Moduly sú nielen ľahké a skladacie, ale vydržia aj najvyššie zaťaženie v tých najnepriaznivejších podmienkach. Výkonné solárne články zaručujú maximálny solárny výkon na malej ploche – optimálne chránené novo vyvinutým, vysoko stabilným, ľahkým podkladovým materiálom a všité do najlepšej plachtoviny, ktorú námorný sektor v súčasnosti ponúka.

Ďalšou novinkou sú priemyselné magnety integrované v látke. Zabezpečujú pevné držanie - napríklad na streche dodávky alebo na boku vozidla, pričom textilný materiál chráni lakovanú kontaktnú plochu.

Vďaka integrovaným očkám je možné solárne moduly pripevniť aj jednotlivo, napríklad pomocou kolíkov na slnečnom mieste alebo zavesiť na strom, keď je samotné vozidlo v tieni. Umožňuje to 10 m dlhý pripojovací kábel. Okrem toho mobilný solárny ovládač (nastaviteľný typ batérie), ktorý je súčasťou každého solárneho modulu, zabezpečuje správne nabíjacie napätie.

Jednoducho otvorte solárne moduly Travel Line, zapojte regulátor nabíjania a pripojte k palubnej batérii pomocou konektora - hotovo.

Vlastnosti solárnych modulov Travel Line: skladací modul s technológiou kryštalických článkov, 10 m pripojovací kábel s univerzálnou zástrčkou, integrované očká a priemyselné magnety + solárny ovládač Travel Line.

 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)