Z-N528 2DIN infotainer AppleCarplay/AndroidAuto

Z-N528 2DIN infotainer AppleCarplay/AndroidAuto

Zenec
40084
449,00 €
S DPH Na objednávku Doručenie do 10-14 dní
Množstvo

Popis

Z-N528 je 2-DIN infotainer najnovšej generácie s kapacitným dotykovým 6,75 / 17,1cm displejom. Aj za jazdy ho možno úplne intuitívne ovládať pomocou radu hardvérových tlačidiel na prednej strane prístroja. Z-N528 umožňuje ľahké a obzvlášť bezpečné používanie smartfónu v automobile. Prostredníctvom USB (1) portu pripojíte mobil priamo k infotaineru - Z-N528 je certifikovaný pre technológie Apple CarPlay a Google Android Auto. Telefonovanie, navigáciu, príjem a odosielanie správ alebo počúvanie hudby - všetky podporované funkcie môžete pohodlne ovládať pomocou Apple Siri, hlasového asistenta Google alebo z dotykového displeja infotaineru ZENEC. Špeciálne navrhnutými aplikáciami Apple CarPlay a Google Android Auto pre využitie vo vozidle sa minimalizujú rušivé vplyvy, takže sa vodič môže plne koncentrovať na dianie na ceste.

Integrovaný DAB + tuner v infotaineru Z-N528 vás presvedčí čistým príjmom rádia, ale aj svojimi komfortnými funkciami: MOT Slideshow, DLS text, sledovanie služby DAB <> DAB a Comfort Scan. Silný FM RDS tuner potom zabezpečí príjem klasických FM vysielačov v oblastiach s nedostatočnou infraštruktúrou DAB +. Z-N528 podporuje prehrávanie najnovších audio a video formátov z dátového nosiča prostredníctvom portu USB 2.0. USB (1) port navyše dobíja batérie pripojených smartphonov Android a Apple prúdom až 2 000 mA.

V neposlednom rade si vás Z-N528 získa svojimi pokrokovými audio funkciami. Audio DSP s 5kanálové časovou korekciou umožňuje individuálnu konfiguráciu kanálov jednotlivých reproduktorov a tým aj lepšie priestorové nastavenie stereo prehrávanie (Front Staging). Grafický 10pásmový ekvalizér dovoľuje prispôsobiť zvuk charakteristike vozidla alebo osobnému vkusu. Aktívny výhybka s voliteľnými 12dB alebo 24dB / oct hornopropustnými a dolnopriepustným filtre zase umožňuje dokonalú integráciu a ovládanie špičkových reproduktorov a

koncových stupňov. Moderné modul Bluetooth 4.2 podporuje komfortné handsfree telefonovanie za jazdy s jednoduchou správou obľúbených kontaktov. K tomu sa pridáva pohodlné vyhľadávanie kontaktov v zozname podľa začiatočného písmena mena či priezviska a komfortné streamovanie hudby A2DP.



vlastnosti

2-DIN DAB + infotainer

Dotykový kapacitný 6,75 / 17,1cm LCD TFT displej (1024 x 600 pixelov) so skleneným povrchom

OSD menu v 10 rôznych európskych jazykoch

DAB + tuner s funkciami sledovania služby DAB <> DAB, MOT Slideshow, DLS text a Comfort Scan

FM RDS rádio s pamäťou na 18 staníc

Google Android Auto ™

Apple CarPlay

Bluetooth 4.2 s handsfree modulom a streamovaním hudby A2DP

Vstup pre dvoch kamerové systém s funkciou automatického spínania a nastaviteľnými pomocnými líniami &bull; 1

Viacfarebné RGB podsvietenie tlačidiel

Zosilňovač 4 x 50 W



&bull; 1 Nastaviteľné pomocné línie budú ako funkcie k dispozícii až po začatí výroby a budú doplnené v rámci aktualizácie softvéru

bluetooth

Modul Bluetooth 4.2 s funkciou handsfree

Import 1 000 kontaktov po 3 číslach z telefónneho zoznamu

Funkcia rýchlej voľby pre 6 obľúbených kontaktov

Vyhľadávanie kontaktov podľa mena a priezviska

Zobrazenie ID3 tagov v režime A2DP (interpret, stopa, album)

Externý Bluetooth handsfree mikrofón

Multimédia + Audio

Made for iPod / iPhone

Port USB (2) 2.0 na zadnej strane prístroja na prehrávanie A / V súborov &bull; 2 z dátového USB nosiča

Slot na microSD kartu na prehrávanie A / V súborov &bull; 2 z pamäťovej microSD (HC) karty

Časová korekcia s Audio DSP (5CH s oneskorením 0 až 10 ms pre každý kanál)

Grafický 10pásmový ekvalizér so 7 prednastavenými profily

Aktívne frekvenčný výhybka s voliteľnou strmosťou (12 dB / 24 dB / w) a voliteľnými hornopropustnými a dolnopriepustným deliacimi frekvenciami

1x HDMI vstup pre príslušenstvo a kompatibilné mobilné zariadenia

24-bitový D / A prevodník



&bull; 2 Podporované formáty zvuku a videa: MP3, FLAC, AAC, WMA, AVI, MPEG-1/2, MPEG4, M4V (H.264), MKV 1080p, WMV, XviD

pripojenie

4.2 predzosilnený výstup cinch (3 V)

1x DIN vstup pre FM anténu

1x SMB vstup pre DAB anténu s 12V napájaním

2x cinch A / V vstup pre signál kamery (CVBS) so spínaným napájaním a vstupom mikrofónu (CAM1)

1x USB (1) 2.0 port s nabíjacím prúdom až 2 000 mA pre Smarphone s Apple iOS alebo Android

1x USB (2) 2.0 port pre prehrávanie A / V súborov &bull; 2 z dátového USB nosiča

1x cinch video výstup (CVBS, NTSC)

1x cinch A / V vstup s automatickým prepínaním NTSC / PAL (CVBS)

1x HDMI vstup pre príslušenstvo alebo s HDMI kompatibilné mobilné zariadenia

1x vstup pre 3,5 mm jack externého Bluetooth mikrofónu

1x vstup na pripojenie externého rozhrania CAN / SWC



&bull; 2 Podporované formáty zvuku a videa: MP3, FLAC, AAC, WMA, AVI MPEG-1/2, MPEG4, M4V (H.264), MKV 1080p, WMV, XviD



Viacfarebné podsvietenie tlačidiel



Z-N528 je vhodný do všetkých vozidiel s montážnou šachtou 2-DIN. Prístroj má viacfarebné RGB podsvietenie tlačidiel, ktoré zaisťuje optimálne prispôsobenie farbe osvetlenia kabíny.





Kapacitný TFT LCD displej



Kapacitné 6,75 / 17,1cm dotykový displej so skleneným povrchom umožňuje presné ovládanie funkcií - stačí ľahký dotyk. Displej sa vyznačuje vysokou svietivosťou a detailným, prirodzeným obrazom.





DAB + digitálny tuner



Integrovaný DAB + tuner ponúka dôležité komfortné funkcie, ako: sledovanie služby DAB <> DAB, MOT Slideshow, DLS text a Comfort Scan. Umožňuje stabilný, čistý príjem digitálnych rozhlasových staníc.





Apple CarPlay



Apple CarPlay je inteligentný, bezpečný a zábavnýzpůsob využitie iPhonu v aute. S aplikáciou CarPlay môžete telefonovať, navigovať, počúvať hudbu a pomocou hlasovej asistentky Siri vybavovať dokonca aj textové správy.





Google Android Auto ™



Technológia Android Auto bola vyvinutá špeciálne na použitie smartphonov s Androidom v aute. S aplikáciou Android Auto ™ získate prístup ku kompatibilným aplikáciám a službám online - s intuitívnym ovládaním z dotykového displeja alebo s využitím hlasového asistenta Google.





Bluetooth handsfree modul s A2DP



Pohodlné handsfree telefonovanie s vyhľadávaním v telefónnom zozname podľa mena a priezviska, editovateľné menu obľúbených kontaktov, bezdrôtové streamovanie hudby prostredníctvom A2DP a mnoho ďalšieho - to všetko ponúka Bluetooth infotaineru Z-N528.





FM tuner s DSP



K zlepšeniu kvality príjmu slabého FM signálu je Z-N528 vybavený inovatívnym modulom FM RDS tunera s potlačením šumu DSP. Do pamäti prístroja si navyše môžete uložiť až 18 svojich obľúbených staníc.





Kompatibilita s najnovšími médiami



Z-N528 podporuje prehrávanie najrozšírenejších mediálnych súborov: MP3, FLAC, AAC, WMA, AVI, MPEG-1/2, MPEG4, M4V (H.264), MKV 1080p, WMV a XviD.





Bohaté predvoľby ekvalizéra



S 10pásmovým grafickým ekvalizérom vyladíte zvuk presne podľa vlastností svojho vozidla alebo podľa svojich preferencií. K optimalizácii prehrávania môžete použiť aj niektorý z prednastavených profilov ekvalizéra.





5kanálové časová korekcia



Z-N528 disponuje pre všetkých 5 kanálov nezávisle nastaviteľnou časovou korekciou k optimalizácii stereo zvuku a stagingu. Oneskorenie možno pritom pre každý kanál stanoviť v centimetroch alebo v milisekundách (1 cm / 0,1 ms).





Aktívne frekvenčný výhybka



Z-N528 disponuje frekvenčný výhybkou na báze DSP s 12dB alebo 24dB / oct strmosťou. Signál dolnej priepustu možné nastaviť v konfigurácii subwoofera, voliteľné deliace frekvencie nájdete v menu na nastavenie hornopropustného filtra: 50/65/80/100/125/160 Hz





nastavenie subwoofera



Aktívny subwoofer alebo zosilňovač môžete pomocou menu Subwoofer Audio Setup prepojiť do jedného systémového konceptu. K optimálnemu vyladenie basového signálu do externého subwooferu môžete nastaviť strmosť 12 alebo 24dB / oct, Gain a Phase.





Prepojenie s multifunkčným volantom



Pomocou samostatne predávaných rozhrania Stalk / CAN, dostupných pre takmer všetky typy vozidiel, možno Z-N528 prepojiť s cieľovým vozidlom. Základné audio a handsfree funkcie sú v normálnom prípade integrované.





HDMI vstup



Cez HDMI je možné k Z-N528 pripojiť príslušenstvo a kompatibilné smartphony s HDMI výstupom a prehrávať A / V súbory. Obraz a zvuk možno na prístroji zrkadliť tiež prostredníctvom doplnkového WiFi dongle.





Rozhranie parkovacej kamery



Z-N528 umožňuje pripojiť dve kamery. CAM1 sa automaticky aktivuje zaradením spiatočky, CAM2 sa ovláda ručne. Systém je navyše vybavený audio vstupom pre mikrofón a technológií overlay pre obraz videa (overlay dostupný v aktualizačným balíčku od Q2_2020).

 

Pomôžeme Vám pri výbere

 

Garantujeme 100%-ú kvalitu

 

Doprava zdarma nad 300 €

 

Tovar Vám dodáme do 14 dní

Podobné produkty

(Sú tu 12 ďalších produktov v rovnakej kategórii)